Begin met zoeken

Nog twee weken en het is wintertijd. Onze tweede mooie "nieuwe website-prijs" staat daarom in het teken van de winter én de liefde. We bieden een stevige korting op een #winterwedding arrangement. PLUS: we verzorgen graag de decoratie!

Maar wie trouwt er tegenwoordig nog in de winter? Bijna niemand toch! "Veel te koud, te nat, het sneeuwt toch nooit....". Herkenbaar? Alsof het weer in het voorjaar en zomer altijd goed is. Kans 50/50. De teleurstelling is daar wanneer de ceremonie en diner toch binnen plaats moeten vinden.

In de winter hoef je je niet druk te maken over het weer. Binnen omarmt de sfeer van de boerenstal je met veel lichtjes, mooie stoffen, prachtige winterboeketten, heerlijke geurende drankjes. Wij verzorgen warme plaids, paraplu's, buiten branden fakkels en vuurkorven. In Denemarken noemen ze het "hygge". En als het dan wel sneeuwt, het warme zonlicht glijdt over de berijpte boomgaard en velden rondom, geloof me: its magical.

Dus, heb je trouwplannen en wil je je vrienden en familie verrassen? Boek dan een warme winter-wedding. Want een Winter-Wedding is HOT!