Begin met zoeken
2 Reacties
Ad Zegt:
Feb 8, 2019 at 10:24 AM
star star star star star
Erg leuke workshop schapen drijven gehad, ontspannen en actief tegelijk. Aansluitend een hele goede en gevarieerde maaltijd van de barbecue, geen vette hap maar lekker vlees, vis en prima salades. Ook de vegetarisch etende medemens werd in de watten gelegd met verrassende gerechten. Een aanrader.
Sander van Weerden, Nouryon, Delfzijl Zegt:
May 28, 2019 at 7:03 PM
star star star star star
Dank voor een leuke, gezellige dag en de goede begeleiding! We hebben als team een prachtige dag gehad.
Schrijf een recensie
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *
Geef beoordeling star star star star star
11 Reacties
Ankie Fennema Zegt:
May 28, 2019 at 7:07 PM
star star star star star
Wij kijken met een goed gevoel terug naar onze teamdag dinsdag jl. Nogmaals dank voor de gastvrijheid en de uitstekende verzorging.
Hanze hogeschool Zegt:
May 28, 2019 at 7:11 PM
star star star star star
Jullie hebben een leuke locatie en het doel van de bijeenkomst is gerealiseerd. Eerst plenair en daarna verdeeld over de ruimte in groepen werken. Verzorging van de koffie/thee en de lunch was helemaal prima! Een minpuntje. Het was een koude dag en als je dan stil zit, was het te koud. Eerst werd aangegeven dat de vloerverwarming aan was, maar daar merkten we niets van. Er werd gelukkig extra verwarming geregeld. We komen graag nog eens terug bij jullie.
Mw. Schuilinga, PRAHS Zegt:
May 28, 2019 at 7:13 PM
star star star star star
Wij hebben het ontzettend naar onze zin gehad. Super leuke locatie en heerlijk verzorgd, dus helemaal prima.
Daphne Krijgsveld, St. De Zijlen Zegt:
May 28, 2019 at 7:16 PM
star star star star star
Wij zijn in het voorjaar een dag bij jullie geweest om een scholing voor stichting de Zijlen. Dit is ons zo goed bevallen, dat we voor de volgende groep graag weer een dag bij jullie zouden plannen.
HMK huisartsen Zegt:
May 28, 2019 at 7:18 PM
star star star star star
Fijn dat we zo van jullie locatie gebruik mochten maken. Het was goed geregeld. Bedankt voor de flexibiliteit!
Ziggo/Vodafone Zegt:
May 28, 2019 at 7:29 PM
star star star star star
Veel dank voor jullie goede zorgen vorige week. Van diverse deelnemers heb ik gehoord dat ze erg 'enthousiast waren'. Het waren twee bijzondere en intensieve trainingsdagen. Het slapen in een strobed viel iedereen alles mee. Iedereen heeft kort maar goed geslapen.
RUG, Faculteit FSE Zegt:
Sep 30, 2019 at 10:55 AM
star star star star star
We vonden het een zeer geslaagde middag. Erg leuk om een keer schapen te drijven en Ralf is een prachthond. Ingrid Veltman
VLOT-Groningen, zorgcoöperatie Zegt:
Sep 30, 2019 at 12:04 PM
star star star star star
Heel erg bedankt voor de mooie foto’s ! We hebben een erg leuk Vlot uitje gehad bij jullie. Groeten Elza en Jannet
Stéphanie Walckiers, MCS-Kickrush.com, België Zegt:
Oct 7, 2019 at 3:40 PM
star star star star star
Thank you for the movies and pictures, very nice!! We really loved your place, hope I will have the opportunity to come again with a group of friends !!
Landschapsbeheer Flevoland Zegt:
Oct 16, 2019 at 11:33 AM
star star star star star
Veel dank voor het warme welkom en de goede zorgen tijdens ons verblijf. Wij hebben overnacht in de prachtige groepsaccommodatie van Hayema Heerd. Inspirerend om op een luxe manier te overnachten in het stro. We hebben enorm genoten van ons verblijf, de workshop met de schapenherder en de mooie omgeving. Wij kunnen de workshop van harte aanraden aan andere organisaties die meer willen leren over hun (interne) samenwerking. Ons team heeft veel geleerd over leiderschapsrollen waarbij de schapen een prachtige spiegel zijn voor ons gedrag.
Pacmed Zegt:
Oct 25, 2019 at 2:07 PM
star star star star star
dank voor de goede zorgen, fantastische accommodatie en ontvangst. Iedereen heeft er enorm van genoten en praat er nog steeds over. De locatie is waanzinnig, zoveel ruimte en verschillende vertrekken die allemaal even fijn en mooi verzorgd zijn. Het slapen in het stro is heerlijk, ook al is het fris buiten. Daarnaast was het schapendrijven een geweldige afsluiting van ons teamweekend. Een hele leuke teambuilding activiteit, waarbij we ook met Bauke zijn geweldige begeleiding naast veel inzichten ook veel lol hebben gehad.