Begin met zoeken
Grote vergaderruimte, in de  Deel

Grote vergaderruimte, in de Deel

De grote vergaderruimte nodigt uit tot creatief gebruik van de ruimte, met bijv. de stropakjes, of met de stoere glazen tafels. Diverse opstellingen zijn mogelijk, de standaard U-vorm, cabaret-opstelling, theaterindeling enz. Voor het werken in kleine groepjes kan gebruik gemaakt worden van de verschillende zitjes op de hooizolder en van de aangrenzende kleine vergaderruimte.

Het drumstel, schommeltouw en de tafeltennistafel mogen gebruikt worden. Leuk zelf! Tijdens een lange dag vergaderen kan zo'n aparte onderbreking heel plezierig zijn.

Creatief en gedurfd in plaats van business as usual
Kleine vergaderruimte, voorheen paardenstal

Kleine vergaderruimte, voorheen paardenstal

Een intensief of juist informeel 'benen-op-tafel-gesprek' kan heel goed in de kleine vergaderruimte. De poefs van puur IJslands wol nodigen hiertoe uit; kunnen in allerlei opstellingen worden geplaatst. De grote ovalen tafel is heel plezierig om aan te vergaderen; ongeacht welke plek aan de tafel is iedere deelnemer aan de vergadering goed zichtbaar. De aangrenzende grote ruimte kan benut worden voor bijv. twee-gesprekken en team-oefeningen.

't Is prettig sparren en brainstormen in deze 'paardenstal'
Beachy vergaderen in de Barn&Beach

Beachy vergaderen in de Barn&Beach

De Barn&Beach is niét geschikt voor doorsnee / saaie vergaderingen. In deze Beach-ruimte wordt de groep vanzelf uitgedaagd actief aan de slag te gaan, samen verhalen te delen en het brainstormen en teambuilding tot hoge kwaliteit te brengen. De ronde strandtent met exotisch dak is ideaal voor bijv. ronde-tafelgesprekken. Of kies de vrolijke strandstoelen rond de houtkachel. Lekker actief bezig zijn op het zand houd je warm, en als het toch te koud is steken we de houtkachel en vuurschaal aan.

Strak in het pak, en toch met zand tussen de tenen naar huis.
De buitenruimte: bamboeterras en boomgaard

De buitenruimte: bamboeterras en boomgaard

Is het mooi weer, waarom dan de hele dag binnen zitten? Dat hoeft ook niet. Het fraaie bamboeterras en de aangrenzende boomgaard nodigen uit tot buitenactiviteiten, diepgaande bespiegelingen, lunchen, gezellig borrelen, na afloop lekker BBQ' en. Tijdens een lange vergaderdag houdt je de energie beter vast als de groep afwisselend gebruik kan maken van binnen en buiten.

Frisse ideeën krijg je van de Groningse buitenlucht