Begin met zoeken

Huifkar op expeditie

Even echt weg van alle drukte, naar een plek waar niemand anders is, waar je eindeloos mag turen in de verte, mobiel is ver weggestopt. Je laat je alleen afleiden door de vogels, misschien een ree en een heerlijke immense rust. Dat is wat je kunt beleven als je kiest voor het arrangement 'huifkar op expeditie'.

We hebben enkele zeer mooie en unieke plekjes gevonden waar je met de huifkar één of een paar dagen kunt verblijven. Prachtige plekjes die niet genoemd worden in de toeristenbrochures. Jij bent straks de enige die er weet van heeft.

Met tractor brengen wij jouw huifkar naar deze unieke plek. Je krijgt een houtstoofje mee met houtjes, voldoende water en allerlei spullen die nodig zijn om je één of een paar dagen te kunnen redden.

Sanitaire voorzieningen zijn er niet of heel beperkt. Een waterzak met sproeier, een schop en een pottiepottie krijg je mee. Misschien vind je een plekje waar je kunt zwemmen.

De verrassing is natuurlijk groot als je de volgende morgen een goed gevulde picknickmand naast de huifkar aantreft. Deze is bij reservering bij te boeken. Zo begint de nieuwe 'expeditie-dag' met een heerlijk ontbijt.