Begin met zoeken

Beachparty in de Barn&Beach

"If you're not barefoot, then you are overdressed" .

Waar voorheen de koeien lagen, dans je nu de Lambada en geniet je van een exotische cocktail. Veel zand, gezellige strandstoelen, parasols, banken en een barretje. Voel je vrij en vrolijk en ga feesten op het strand. Hier kun je genieten van muziek, heerlijk eten, een drankje en het zand tussen je tenen.

Past de sfeer van lekker loungen, unplugged music, exotische ritmes jou beter dan de harde disco-dreun? Dan is de Barn&Beach de ideale feestlocatie.

Deze ruimte kan worden gehuurd voor groepen tot ca. 70 personen. Wij kunnen het eten en drinken verzorgen, maar het mag ook in eigen beheer.

quote top icon

Ervaringen gasten

quote icon

Bedankt voor deze ongelofelijke mooie herinnering, Het was echt top! Heerlijk genoten, fantastisch eten en goede service op een pracht locatie. Iedereen is heerlijk blijven slapen en we hebben alleen maar lovende woorden gehoord. Kids blij, ouders blij! Dat was het motto van deze bruiloft. En die missie is zeker geslaagd. Heel erg bedankt voor alles. We gaan jullie zeker aan iedereen aanraden. Ga zo door!

star star star star star
Huwelijksfeest Chris en Saskia

Bedankt voor jullie uitstekende service afgelopen zaterdag. Iedereen heeft ontzettend genoten en vond de locatie ontzettend gezellig.

star star star star star
Ziggo/Vodafone

September 2018 Wat hebben wij een fantastische trouwdag bij jullie gehad. Een super verzorgde buitenbruiloft en een spectaculair feest. En heel sfeervol overnachten in de Iglo als afsluiter. Het was werkelijk fantastisch! Wij hebben enorm genoten. Ruther en Esther

star star star star star
Rutger en Esther