Begin met zoeken

Activiteiten, workshops & arrangementen

Zoek je een bijzondere activiteit voor een dagje uit, een weekendje weg, of een compleet verzorgd arrangement?
Maak jouw verblijf bij ons onvergetelijk - ervaar Groningen op z'n best - door het combineren met bijzondere activiteiten.
Zie hieronder diverse activiteiten en arrangementen die we samen met locals en tal van partijen in de regio organiseren - ook zelfs enkele meerdaagse workshops.
De activiteiten en workshops zijn te boeken voor twee personen, voor kleine en grotere groepen.

Ook voor bedrijfsuitjes, een effectieve teambuilding, een vergaderbreak bieden we diverse unieke activiteiten.
Wij helpen graag met het samenstellen van een passend programma voor uw verblijf op de Hayema Heerd.
De activiteiten en workshops kunnen alleen geboekt worden in combinatie met een overnachting, met een vergadering/training, of ander arrangement van de Hayema Heerd.

Workshops en activiteiten voor groepen

(Min. 6 of min. 8 pers. ; tarieven excl. BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld)

Nieuw!

VR - ideaal voor teambuilding

Virtual Reality inzetten voor verbetering van samenwerking, een stimulans voor teambuilding? Ja, juist wel! Durf het aan jezelf te transporteren naar een niet-bestaande wereld. Vanuit de vergaderruimte stap je in een fantasiewereld, soms duister, buitenaards, soms beeldschoon of je wordt speler als ware in een Hollywood-tekenfilm. Het voelt als levensecht en samen met je teamgenoten combineer je teamwork, intellect, fantasie en behendigheid om te overleven.

Vanaf € 450,00 per workshop.
Meer informatie
Nieuw!

LEGO-Meeting; laat je brein weer spelen!

Bouwen met LEGO-blokjes is alleen voor kinderen? Dan heb je nog nooit een vader of moeder gezien die 't allerliefst zelf aan het bouwen gaat met de nieuwste lego van de kinderen. In deze nieuwe workshop/training mag iedereen zich helemaal uitleven, net als vroeger. En het is niet alleen leuk, maar levert jou en je team/bedrijf/organisatie veel nieuwe inzichten op.

Vanaf € 450,00 per workshop.
Meer informatie
Nieuw!

Fototour Middag-Humsterland

Combineer een unieke overnachting in het stro, in de huifkar, of op de camping met een fietstocht door het Nationaal Landschap Middag- Humsterland. Stap op de fiets, neem je camera mee, en fotograaf Melvin Jonker gidst je langs kronkelige weggetjes, oude dijkjes, weidelandschappen en historische dorpjes met Middeleeuwse kerkjes.Met Melvin ontdek je zo de mooiste fotogenieke plekken.

Geschikt als groepsactiviteit en voor individuele deelname op enkele specifieke data in het jaar.

€ 42,00 pp , excl. overnachting
Meer informatie
uniek

Proud-to-be-in-Grunn’

Met boodschappenlijst en routebeschrijving ga je op pad voor een heel mooie fietstocht van ruiken, proeven, zien en genieten. Op verschillende adresjes voor puur Groningse producten doen jullie de boodschappen voor het avondeten. De route door het fraaie Middag-Humsterland (nationaal landschap) leidt je langs tal van bijzondere plekjes. Terug op de Hayema Heerd wacht Kok Harrie jullie op. Onder zijn begeleiding beleven jullie samen de geweldige workshop Outdoor Cooking waarna er heerlijk gegeten wordt.

Prijsindicatie vanaf ca. €70,00 p.p.
Meer informatie
veel geboekt

Outdoor Cooking

Een unieke workshop outdoor cooking verzorgt door onze kok. Dit wordt een verwenavond met delicatessen die je zelf bereidt met behulp van vuur, rook, stoom en bijzondere kookattributen. De workshop wordt buiten- of bij slecht weer, in de Barn&Beach - gehouden en is daarom alleen al een onvergetelijke ervaring.

Prijs op aanvraag
Meer informatie
Topper

Schapen Drijven

De opdracht is eenvoudig: probeer een koppel schapen door een parcours te leiden. Je leert de fijne kneepjes van het schapen drijven en hebt met je groep heel veel plezier. Leerzaam, vol humor en lekker actief in de buitenlucht. Raak niet in de stress als de schapen je iedere keer in het ootje nemen. Ook voor teams en afdelingen een bijzondere activiteit!

Vanaf € 450,00 per workshop. Voor zakelijke markt prijs op aanvraag
Meer informatie
veel geboekt

Workshop Bouwen met Stro

Stap in de opwindende wereld van het bouwen met stro. De workshop Bouwen met Stro is een simulatie-spel waarin je met je team een uniek bouwproject tot een goed einde moet brengen, met allerlei ingewikkeldheden die horen bij een complex project. Van theorie naar praktijk en onderwijl hard werken én samen veel plezier. Na een paar uurtjes staat er vast en zeker een uniek bouwwerk of kunstwerk.

Vanaf € 450,00 per workshop
Meer informatie

Activiteiten geschikt vanaf 2 personen.

(Grotere groepen mogelijk; tarieven incl. BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld))

Nieuw!

Culinair arrangement met restaurant Piloersemaborg

Op loopafstand van de Hayema Heerd is een bijzonder restaurant te vinden: de Piloersemaborg, waar chefkok Dick Soek de scepter zwaait. Voor liefhebbers van goed eten is verdere toelichting dan niet nodig. De aller-allerbeste produkten en ingrediënten uit het noorden komen op je bord in een heerlijk 4-gangen menu. Een arrangement voor avonturiers en fijnproevers.

Prijs vanaf € 127,00 pp, incl. overnachting Hayema Heerd
Meer informatie
veel geboekt

Arrangement Op Goed Geluk

Ben je toe aan een beetje avontuur? Durf jij het aan voor één dag of avond een onbekend avontuur tegemoet te gaan? Boek dan het arrangement "Op goed geluk". Kies uit één van de vier thema's en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Durf jij in het diepe te springen? Op goed Geluk! Boeken kan alleen in combinatie met een verblijf op de Hayema Heerd.

Vanaf € 50,00 pp als extra op de reguliere boekingsprijs. Minimaal twee personen
Meer informatie
sportief

Toeren op de Elliptigo!

Rijden op de Elliptigo is zoiets als hardlopen op de fiets of fietsen op een crosstrainer. Een groot verschil met fietsen: er is geen zadel. Oftewel: een oppepper voor de billen (dames!) en geen zadelpijn. Het is een leuke, unieke en sportieve manier om bijzondere tochtjes te maken. Puur plezier en onderweg veel bekijks. We hebben enkele tochten voor je uitgezet.

Huurprijs Elliptigo € 30,00 p.p. (incl. instructie en route)
Meer informatie
Mét boer Kees!

Inboeringscursus – Boer’n Business

Is het tijd voor een keer heel anders? En houd je van actief zijn in de buitenlucht? Ben je liever moe dan lui en heb je altijd al willen weten wat er zoal op onze boerderijen gebeurt? Boek dan ons bijzondere Boer'n Business 'Inboeringscursus'.
(Ook geschikt voor kinderen vanaf minimaal 4 jaar.)

Vanaf € 40,00 p.p. (volwassenen); € 10,00 p.p. (kinderen)
Meer informatie
Unesco

Arrangement Wadlopen

Wie houdt er nu niet van stilte, rust en ruimte? Wadlopen: tot de knieën in het slik en soms door een slenk, het is soms even doorzetten. Maar wat is het een sensatie dit te beleven! Te boeken als Waddenarrangement in combinatie met overnachting in het stro.

Wil je wadlopen als groepsactiviteit? Vraag naar de mogelijkheden.

Vanaf € 64,50 pp, incl. overnachting
Meer informatie
Stttt. heel mooi!

Arrangement Vaarsafari Lauwersmeer

Waar vind je wilde paarden, exotische dieren en ongerepte natuur in Nederland? Stap aan boord van de Vlinderbalg, vaar over het Lauwersmeer en je zult sprakeloos zijn. Zoveel Schotse runderen en wilde paarden maar ook grote roofvogels als de kiekendief, slechtvalk en de zeearend cirkelen boven het gebied. Als arrangement te boeken in combinatie met een overnachting bij de Hayema Heerd

Vanaf € 64,50 p.p. (incl. overnachting)
Meer informatie

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees de eerste die op de hoogte is van ons laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook en Instagram!