Begin met zoeken

Huwelijksfeest Hayema Heerd Groningen

In 2018 zijn we uitgeroepen tot dé leukste trouwlocatie van Groningen door Toptrouwlocaties!

Je vindt er een uniek landelijke sfeer. In en rond de boerderij past ieder soort huwelijksfeest; klassiek, festivalhuwelijk, themafeest, boerenbruiloft, een huwelijksfeest met een internationaal tintje. Groene omgeving, strobalen met mooie kantstoffen, stoere stal, relaxed, rustiek, ontspannen, niets moet, er kan juist veel, bohémien, festivalsfeertje, vrolijkheid, blote voeten in het warme gras, nieuwsgierige koeien als buren. Met mooi weer veel buiten, maar binnen is het ook heel gezellig. Is dit de locatie die bij jullie past?

Bij ons is geen huwelijksfeest hetzelfde. Bijzondere vragen over het programma, eten, drinken, hapjes, decoratie enz.? Stel ze gerust. We adviseren graag hoe je er helemaal je eigen unieke feestlocatie van kunt maken.

Veel bruidsparen vinden het prettig de gehele huwelijksdag - of een huwelijksweekend - op één locatie te organiseren, geen gereis tussendoor. Dat kan bij ons heel goed.

Ook voor kinderen is het feest: binnen en buiten zijn er voor hen diverse speelmogelijkheden!

Meer informatie of een keertje komen kijken? Neem dan contact met ons op.

Hayema Heerd huwelijksceremonie
Hayema Heerd huwelijksceremonie
Hayema Heerd huwelijksceremonie
Hayema Heerd huwelijksceremonie

Festivalbruiloft, barn wedding of een huwelijksfeest met een thema?!

Hoe je je huwelijksfeest ook wilt vieren, een festivalbruiloft (met bijv. foodtruckjes) of een échte Barnwedding als een heuse boerenbruiloft, er moet lekker gegeten en gedronken kunnen worden! Geef maar aan wat je 't liefste zou willen, en wij gaan het voor je regelen. Wil je de huwelijksdag geheel in een speciaal thema plaatsen of komen er gasten uit verschillende landen, met verschillende culturen?

We werken met diverse goede cateraars uit de regio, dus voor iedere smaak, soort keuken, internationaal, kunnen we iets aanbieden. Het is ook toegestaan zelf een goede kok of eigen cateraar mee te nemen. Maak ons maar nieuwsgierig.

Bamboe-terras

Het bamboe-terras en de boomgaard samen bieden optimale mogelijkheden om veel buiten te kunnen organiseren, zoals de huwelijksceremonie, het samen een toast uitbrengen op het bruidspaar, de taart aansnijden, en gezellig te borrelen en te eten. Als weer en wind het toelaten steken we graag een vuurschaal aan.

Beachparty

Een huwelijksfeest op het strand in Groningen?

In de Barn & Beach van de Hayema Heerd maken we een droomplek voor jullie. Exotisch, lekker vrolijk, ongedwongen. Als het mooi weer is gaan de grote deuren open en heb je zicht op de ondergaande zon. Is het koud of regenachtig doen we net als op een echt strand, en steken een vuurtje aan.

Geniet van frisse fruitwaters, feestelijke cocktails, Afrikaanse of Zuid-Amerikaanse ritmes, een mooie BBQ en doe vooral de hoge hakken uit.

Huwelijksnacht | overnachtingen voor huwelijksgasten

De huwelijksnacht doorbrengen in de stro-iglo, als dat geen speciaal einde is van een onvergetelijke trouwdag! Hopelijk schijnt de maan volop en is vanuit de stro-iglo een prachtige sterrenhemel te zien.

Ook de huwelijksgasten kunnen blijven slapen - in het Strohotel (tot ca. 40 slaapplekken) en op de [mini-camping](https://hayema-cms.dev-rminds.nl/kamperen boerderij-camping). De volgende morgen gaat het feest nog even door aan de feestelijke gedekte ontbijttafel.

quote top icon

Ervaringen gasten

quote icon

Bedankt voor deze ongelofelijke mooie herinnering, Het was echt top! Heerlijk genoten, fantastisch eten en goede service op een pracht locatie. Iedereen is heerlijk blijven slapen en we hebben alleen maar lovende woorden gehoord. Kids blij, ouders blij! Dat was het motto van deze bruiloft. En die missie is zeker geslaagd. Heel erg bedankt voor alles. We gaan jullie zeker aan iedereen aanraden. Ga zo door!

star star star star star
Huwelijksfeest Chris en Saskia

Bedankt voor jullie uitstekende service afgelopen zaterdag. Iedereen heeft ontzettend genoten en vond de locatie ontzettend gezellig.

star star star star star
Ziggo/Vodafone

September 2018 Wat hebben wij een fantastische trouwdag bij jullie gehad. Een super verzorgde buitenbruiloft en een spectaculair feest. En heel sfeervol overnachten in de Iglo als afsluiter. Het was werkelijk fantastisch! Wij hebben enorm genoten. Ruther en Esther

star star star star star
Rutger en Esther