Begin met zoeken

Op zoek naar een bijzondere en originele vergaderlocatie in Groningen?

Je wilt er met je team/afdeling/bedrijf op uit, de klokken gelijk zetten, nieuwe werkwijzen doornemen. Meestal lukt dat minder goed in de eigen vergaderruimtes. Deze gebruikelijke vergaderruimtes nodigen niet uit je dagelijkse patroon te doorbreken, en nieuwe creativiteit aan te boren.

Een vergaderlocatie - anders dan anderen, niet het standaard hutje op de hei, maar wel 't liefst in een groene omgeving - is wat je zoekt. Je wilt even weg uit de hectiek en voor even geen dwang van continue bereikbaarheid. Glimmende luxe, hippe design, de allernieuwste hi-tech mogelijkheden vind je misschien van minder belang. Spreekt juist 'stoer', 'puur', 'origineel' meer aan als de sfeer voor de vergaderlocatie die je zoekt? Vind je het bovendien waardevol dat de locatie maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt? Centraal gelegen in het noorden van Nederland, niet ver van de stad Groningen en uniek gelegen in het Nationale Landschap Middag-Humsterland, vind je deze locatie.

De plek is prachtig, de vergaderruimtes in de boerderij zijn bijzonder én comfortabel, overnachten kan in het Stro-Hotel, het eten en drinken is er goed én de mensen die er werken zijn professioneel, uiterst flexibel en zeer gastvrij. Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.

Verschillende vergaderruimtes

Voor groepen vanaf minimaal 6 tot ca. 100 personen:

  • de kleine ruimte is geschikt tot ca. 15 personen
  • de grote ruimte is geschikt tot ca. 100 personen
  • Barn&Beach, geheel afhankelijk van het doel.

Je kunt zelf kiezen welke ruimte 't meest geschikt is voor de zakelijke bijeenkomst. In alle ruimtes is gebruik van beamer, scherm, flip-overs mogelijk. Mooi weer en ben je toch liever buiten? Ga dan gerust verder op het sfeervolle, beschutte bamboeterras en in de boomgaard.

Ga naar de vergaderruimtes

Teambuilding, trainingen, workshops

Veel lol en een serieuze uitdaging maken een training of teambuildingsactiviteit effectief, want alleen dan wordt er na afloop nog veelvuldig over nagepraat. Met meerdere trainers en enkele regio-partijen hebben we diverse originele teamactiviteiten ontwikkeld. Veel van de activiteiten hebben zichzelf bewezen effectief te zijn, én we hebben een paar nieuwe supergave workshops aan het aanbod toegevoegd. Ook voor grotere groepen > 50 personen is er een aanbod.

Met veel overgave en plezier worden grenzen verlegd
Ga naar Activiteiten en workshops

Beurs, expositie, evenement

Standaard locaties voor een beurs of evenement met veel vloeroppervlakte, daar zijn er vast meer van. Maar waar vind je een beursvloer met meerdere ruimtes, boven, beneden, groot en intiem, buiten, binnen, op het stro of in het zand? In Oldehove, ca. 15 minuten van de stad Groningen bij Stro-Hotel Hayema Heerd. Nog meer pluspunten: echt leuke koffie/thee corners, ruimte voor foodtrucks. De buitenruimte biedt veel mogelijkheden voor bijv. een area met diverse kleine tenten of juist één grote. De locatie is centraal gelegen in het noorden, goed bereikbaar, met gratis parkeerruimte.

Voor een evenement waar het echt eens anders mag.
Ga naar contactformulier
quote top icon

Ervaringen gasten

quote icon

Erg leuke workshop schapen drijven gehad, ontspannen en actief tegelijk. Aansluitend een hele goede en gevarieerde maaltijd van de barbecue, geen vette hap maar lekker vlees, vis en prima salades. Ook de vegetarisch etende medemens werd in de watten gelegd met verrassende gerechten. Een aanrader.

star star star star star
Ad

Dank voor een leuke, gezellige dag en de goede begeleiding! We hebben als team een prachtige dag gehad.

star star star star star
Sander van Weerden, Nouryon, Delfzijl

Wij kijken met een goed gevoel terug naar onze teamdag dinsdag jl. Nogmaals dank voor de gastvrijheid en de uitstekende verzorging.

star star star star star
Ankie Fennema

Jullie hebben een leuke locatie en het doel van de bijeenkomst is gerealiseerd. Eerst plenair en daarna verdeeld over de ruimte in groepen werken. Verzorging van de koffie/thee en de lunch was helemaal prima! Een minpuntje. Het was een koude dag en als je dan stil zit, was het te koud. Eerst werd aangegeven dat de vloerverwarming aan was, maar daar merkten we niets van. Er werd gelukkig extra verwarming geregeld. We komen graag nog eens terug bij jullie.

star star star star star
Hanze hogeschool

Wij hebben het ontzettend naar onze zin gehad. Super leuke locatie en heerlijk verzorgd, dus helemaal prima.

star star star star star
Mw. Schuilinga, PRAHS

Wij zijn in het voorjaar een dag bij jullie geweest om een scholing voor stichting de Zijlen. Dit is ons zo goed bevallen, dat we voor de volgende groep graag weer een dag bij jullie zouden plannen.

star star star star star
Daphne Krijgsveld, St. De Zijlen

Fijn dat we zo van jullie locatie gebruik mochten maken. Het was goed geregeld. Bedankt voor de flexibiliteit!

star star star star star
HMK huisartsen

Veel dank voor jullie goede zorgen vorige week. Van diverse deelnemers heb ik gehoord dat ze erg 'enthousiast waren'. Het waren twee bijzondere en intensieve trainingsdagen. Het slapen in een strobed viel iedereen alles mee. Iedereen heeft kort maar goed geslapen.

star star star star star
Ziggo/Vodafone

We vonden het een zeer geslaagde middag. Erg leuk om een keer schapen te drijven en Ralf is een prachthond. Ingrid Veltman

star star star star star
RUG, Faculteit FSE

Heel erg bedankt voor de mooie foto’s ! We hebben een erg leuk Vlot uitje gehad bij jullie. Groeten Elza en Jannet

star star star star star
VLOT-Groningen, zorgcoöperatie

Thank you for the movies and pictures, very nice!! We really loved your place, hope I will have the opportunity to come again with a group of friends !!

star star star star star
Stéphanie Walckiers, MCS-Kickrush.com, België

Veel dank voor het warme welkom en de goede zorgen tijdens ons verblijf. Wij hebben overnacht in de prachtige groepsaccommodatie van Hayema Heerd. Inspirerend om op een luxe manier te overnachten in het stro. We hebben enorm genoten van ons verblijf, de workshop met de schapenherder en de mooie omgeving. Wij kunnen de workshop van harte aanraden aan andere organisaties die meer willen leren over hun (interne) samenwerking. Ons team heeft veel geleerd over leiderschapsrollen waarbij de schapen een prachtige spiegel zijn voor ons gedrag.

star star star star star
Landschapsbeheer Flevoland

dank voor de goede zorgen, fantastische accommodatie en ontvangst. Iedereen heeft er enorm van genoten en praat er nog steeds over. De locatie is waanzinnig, zoveel ruimte en verschillende vertrekken die allemaal even fijn en mooi verzorgd zijn. Het slapen in het stro is heerlijk, ook al is het fris buiten. Daarnaast was het schapendrijven een geweldige afsluiting van ons teamweekend. Een hele leuke teambuilding activiteit, waarbij we ook met Bauke zijn geweldige begeleiding naast veel inzichten ook veel lol hebben gehad.

star star star star star
Pacmed