Begin met zoeken

Werken bij de Hayema Heerd

Geen doorsnee baan, maar een baan vol van variatie en belevenissen, dat is wat we je bieden. We komen graag in contact met nieuwe medewerkers.

Jouw werkplezier staat bij de Hayema Heerd voorop: persoonlijk en professioneel. Of het nu je eerste baan is en je wilt veel leren, of je hebt al behoorlijk veel werkervaring en levenservaring en wilt dat delen en jezelf ook blijven ontwikkelen.

Hayema Heerd is een klein bedrijf met een enorme drive om optimale gastvrijheid aan te bieden aan onze gasten én om grootse en bijzondere ervaringen en events tot stand te brengen.

Dat lukt alleen met medewerkers die snappen dat - naast hard werken in een goede collegiale sfeer - een flexibele instelling én vooral ook veel plezier samen maken, van het allergrootste belang zijn. Dan alleen blijft de creativiteit stromen, ontwikkelt de Hayema Heerd zich steeds verder, en jij ook.

Ben je benieuwd hoe het er écht aan toe gaat bij Hayema Heerd? Bel of mail gerust om een keer een kennismakingsgesprek te maken. Onze mensen willen graag hun ervaringen met je delen.

Wie mogen we blij maken een bijzondere (part-time) baan? We hebben een drietal bijzondere banen in de aanbieding met uiteenlopende werkzaamheden. Ook zijn we geïnteresseerd in leerlingen / studenten die een stageplek zoeken.

Klik op de button hierboven die voor jou van toepassing kan zijn. Daar vind je meer informatie over de vacatures die we op dit moment hebben.