Begin met zoeken

Arrangement Op goed Geluk

De koffers ingepakt, vol verwachting ga je op weg voor een logeerpartij bij ons in het Stro-hotel. Een paar dagen heerlijk ontspannen, er lekker op uit gaan, even gezellig met z’n tweetjes. Beetje wandelen, rondje fietsen, boekje lezen, lekker eten, flesje wijn, beetje liefde en na een paar dagen weer geheel opgeladen naar huis. Heerlijk, en je kijkt al weer uit naar een volgend vrij weekend.

Of:

Ben je toe aan een ietsiepietsie meer verrassing? Durf je het aan voor één dag of één avond een onbekend avontuur tegemoet te gaan? Een avontuur te beleven waarvan wij zeker weten dat je daar samen nog lang met heel veel plezier op terug zult zien. Als jij dat wat gekke tintelende gevoel van prettige spanning voor het onbekende weer eens wilt voelen, boek dan ons arrangement “Op goed Geluk”.

Op goed Geluk in, wat houdt dat in?

Tijdens het boeken van een verblijf bij ons in het Stro-hotel kun je Op Goed Geluk als extra arrangement bijboeken. Kies uit één van deze vier thema’s:

  • liever moe dan lui
  • ik kom ogen tekort!
  • gewoon lekker
  • Op Goed Geluk!

Je kunt ook aangeven wat je absoluut niet wilt, of niet mag of niet kunt doen. Daar houden wij dan natuurlijk rekening mee. Na de boeking gaan wij aan de slag om voor jullie persoonlijk een zeer bijzondere belevenis te organiseren. Hiervoor werken wij samen met allerlei mensen, bedrijven bij ons in de regio en van verder weg.

Hoe werkt het verder?

Bij aankomst bij ons en na het jezelf installeren ontvang je een enveloppe met daarin informatie over jouw belevenis. Open de enveloppe en zo ontdek je wat jullie bijzondere belevenis gaat worden! Alle informatie over adres, route, tijdstip en tijdsduur, eventuele extra benodigdheden staan beschreven. Je hoeft alleen nog maar te gaan genieten. Op Goed Geluk!

Wat kost het?

We bieden het extra arrangement aan in de volgende drie prijsklassen: Arrangement Op goed Geluk “A” á € 215,00 voor twee personen.

  • overnachting* in een stro-iglo met twee personen
  • uitgebreid ontbijt in een goed gevulde picknickmand
  • enveloppe Op Goed Geluk ter waarde van € 50,00 pp.
  • uit te breiden met extra overnachtingen, 15% korting op de overnachtingsprijs.

Idem “B” á € 265,00 pp voor twee personen – enveloppe Op Goed Geluk ter waarde van € 75,00 pp.

Idem “C” á € 315,00 pp voor twee personen – enveloppe Op Goed Geluk ter waarde van € 100,00 pp

Dit arrangement kan alleen geboekt worden in combinatie met een verblijf op de Hayema Heerd. Natuurlijk is boeken voor meer dan twee personen ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

quote top icon

Ervaringen gasten

quote icon