Begin met zoeken

Workshop Bouwen met Stro, moderne teambuilding met basic-materialen

De workshop Bouwen met Stro is een unieke training voor teams, voor de moderne projectmanager, voor managementteams in tijden van verandering. Bouwen met stro - modern? Jazeker! Werken met materiaal - zo puur - haalt het beste in jezelf naar boven.

Wanneer heb jij tijdens een teambijeenkomst én hard gelachen, én je hersenen laten kraken, én het zweet van het hoofd gewist, én samen iets bijzonders tot stand gebracht?

Maak kennis met het stro - zo rechtstreeks van het land. Wij van het Stro-hotel kennen de bijzondere kwaliteiten van stro. Losse strootjes ogen constructief niet sterk. Gebundeld vormt het stro juist heel goede bouwstenen voor een stevig bouwwerk. Zo’n bouwwerk biedt vervolgens bijzondere kwaliteiten: constructief inventief, biedt warmte resp. verkoeling wanneer nodig, is schok-, storm- en aardbevingsbestendig. Stro prikkelt de zintuigen en creativiteit, wakkert plezier en spelen aan in de mens. Ogenschijnlijk stoffig misschien, maar als het stof is neergedaald is de lucht gezuiverd.

Teambuilding, projectmanagement

Het managen van een team of van een project bestaat niet alleen uit administratieve procedures, financiële besluiten en vasthouden aan een planning. Vooral ook vaardigheden voor het oplossen van conflicten, sociale omgang, communicatie zijn van groot belang. Gaat het niet zoals gepland, bieden de vaste procedures geen oplossing, dan moeten er andere kwaliteiten en competenties worden aangeboord. Oefen dit in een ongedwongen en vooral ook niet-alledaagse context, en succes is gegarandeerd.

Inhoud Workshop Bouwen met Stro

De workshop is een simulatie-spel, waarbij teams het tegen elkaar opnemen. Binnen een afgesproken tijd moet iedere team een bouwwerk van stro bouwen. De opdrachtgever geeft instructies, materialen, budget en gereedschap mee. De teams moeten de rest zelf bedenken. Criteria voor de overwinning zijn o.a. : tevreden opdrachtgever, binnen het budget, het bouwwerk is veilig om naar binnen te gaan/of bovenop te staan.

Deze activiteit is ook heel geschikt als groepsactiviteit, puur voor de fun.

Praktische punten en prijs

De workshop Bouwen met Stro wordt met mooi en droog weer buiten georganiseerd. Met nat en koud/winderig weer gaan we naar binnen in de Barn & Beach.

Tarief: Voor groepen tot 12 personen € 450,00 per workshop. Vanaf 12 deelnemers meerprijs € 30,00 p.p ((excl. 21 % BTW).

Een aangepast programma is mogelijk voor bijv. een training met een specifiek trainingsdoel, voor een groep > 20 personen, of voor een groep met kinderen. Vraag naar de mogelijkheden.

Combinaties met de andere activiteiten uit het aanbod zijn mogelijk.