Begin met zoeken

Boer’n Business Inboeringscursus

Is het tijd voor een keer iets heel anders? Hou je van actief zijn in de buitenlucht, ben je liever moe dan lui en heb je altijd al willen weten wat er zoal op onze boerderijen gebeurt? Boek dan onze bijzondere Boer’n Business- Inboeringscursus bij één van de melkveehouders waar we mee samen werken. Ervaar, ontdek en geniet. Tijdens deze activiteit krijg je alle kneepjes van het boerenvak uitgelegd, mag je zelf aan de slag en er is volop ruimte voor gezelligheid en uitwisseling. Je helpt mee met de koeien uit het land halen, gaat melken in de melkput, werkt je mee met allerlei stalwerkzaamheden, én natuurlijk een rondje tractor rijden.

Boer’n Business met een groep

Met je team, of met je vriendengroep of familie de ‘boer op’ en voor een paar uur de boerderij runnen met z’n allen. Zal dat goed gaan? De boer en boerin houden wel een oogje in het zeil, en hebben vast en zeker een paar bijzondere opdrachten voor jullie. Vele handen maken immers licht werk. Met groepjes van ca. 5 personen kan je terecht bij één van de boerenbedrijven waar we mee samenwerken. Is de groep groter dan wordt de groep verdeeld over meerdere bedrijven. Na afloop is het bijzonder leuk om ervaringen uit te wisselen.

Boer’n Business – slapen in stro – arrangement

Het Boer’ Business arrangement is een tweedaags avontuurlijk en origineel arrangement. Een bijzondere overnachting in het stro én voor enkele uren bent u de rechterhand van de boer tijdens uw ‘Inboeringscursus’.

Bij dit arrrangement is inbegrepen:

  • Overnachting in het strokasteel of in de stro-iglo (voor groepsarrangement overnachting op de Hooizolder)
  • Uitgebreid ontbijt
  • Gebruik minibar
  • Inboeringscursus van ca. 2,5 uur, overall en laarzen

Prijsindicatie vanaf ca. € 84,00 p.p. op basis van min. 2 personen. Kinderen vanaf € 37,50 per kind. De inboeringscursus is ook uit te breiden tot een dagdeel. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijsindicatie zonder overnachting: vanaf € 40,00 pp, op basis van minimaal 2 personen (kinderen € 10,00 per kind).

Prijs Groepsarrangement: Prijs op aanvraag.