Begin met zoeken

VR - teambuilding in een nieuwe realiteit

VR ervaren is zeker een unieke activiteit voor je team! We helpen je te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Één persoon plaatst een VR-bril op en stapt in de virtuele wereld. Met de andere teamleden ga je nu samen puzzels oplossen, werelden veroveren, bommen ontmantelen. Het is een fantastische oefening in communiceren vanuit verschillende werelden en belevingen. Deze 'out-of-the-world-ervaring' tilt teambuilding tot een nieuw level. Je zult het gewoon moeten ervaren om het te begrijpen. Natuurlijk is de activiteit ook heel geschikt als vergaderbreak en energizer tussen diverse intensieve vergaderblokken.

VR laat je fantasie combineren met de realiteit

We hebben enkele uitdagende VR-spellen geselecteerd. Iedereen kan er aan meedoen. Er zijn geen speciale vaardigheden of sportieve prestaties vereist, behalve 'meegaan in een andere dimensie'. Onze VR-spellen zijn geschikt voor zowel de avonturier, de strateeg, als voor de rustige puzzelaar. Combineer fantasie, creativiteit, mysterie, strategie, samenwerking én FUN, en jouw VR-experience geeft je het gevoel te beschikken over magical power.

VR biedt het beste voor een training, namelijk FUN

Onze VR-activiteit is geschikt voor groepen vanaf 4 tot ca. 8 personen. Is de groep groter, vraag dan naar de mogelijkheden.

  • Duur activiteit ca. 1,5 - 2 uur.
  • Locatie: binnen
  • Keuze uit diverse spellen, afhankelijk van het doel van de bijeenkomst.
  • Incl. complete set spelcomputer, 1x VR-bril, controllers, spelbegeleiding
  • Prijs € 450,00.