Begin met zoeken

Proud-to-be-in-Grunn' ; groepsarrangement

Met deze activiteit kun je Groningen op een veelzijdige manier ontdekken. We hebben een hele mooie fietstocht uitgezet, via verschillende prachtige plekken en bezienswaardigheden. We bepalen de lengte van de tour in overleg. (Minimaal 30 km). Onderweg doe je je boodschappen voor het avondeten. De tour kan ook worden gemaakt met de leuke en sportieve elliptigo' s. Als het gaat om het meenemen van de boodschappen, is het verstandig dat een paar deelnemers ook op de fiets gaan. Onderweg kun je met elkaar wisselen. Bij terugkomst gaan we aan de slag met het buiten koken en onze meegebrachte producten.

Terug op de Hayema Heerd wacht kok Harrie de groep al op voor de workshop Outdoor Cooking. Onder het genot van een drankje, wordt bekeken welke producten (vlees, vis, groenten, meel, fruit, kruiden, zuivel enz.) er gekocht zijn. Samen met de kok kiest de groep het menu waarna de kookworkshop gaat beginnen. We maken gebruik van vuur, gloeiende kooltjes, grillroosters enz. De kok zal je tijdens de workshop adviseren en toelichting geven over de verschillende producten en mogelijkheden. Je zult versteld staan van de eigen kookkunsten. Deze activiteit is ook zeer geschikt voor teambuilding of als ontspannen activiteit na een vergadering op de Hayema Heerd

Prijs indicatie vanaf ca. € 75,00 p.p.

Minimaal 8 personen. Bij 16 personen of meer prijs op aanvraag

Bij de prijs is inbegrepen:

  • fietshuur met versnellingen, inspirerende fietsroute (meerprijs voor huur elliptigo)
  • workshop Outdoor Cooking met professionele begeleiding
  • driegangendiner bereid met lokale biologische producten, direct van het land.
  • het arrangement is verder uit te breiden met koffie/thee bij ontvangst, hapjes en diverse andere dranken.

Wil je de ervaring compleet maken dan blijft je natuurlijk overnachten in het Stro-hotel. Of wil je liever kamperen? Dat kan ook heel goed. Hayema Heerd is uitermate geschikt ook voor groepskamperen.